Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Triodus Sport BSO Haantje de Voorste

Gepubliceerd op 04 april 2018 door Krijn Vrolijk

In het clubgebouw van Quick is Triodus Sport BSO Haantje de Voorste gehuisvest. Wij beschikken daar  over een mooie binnenruimte en kunnen gebruik maken van de velden van Quick. De  pedagogisch medewerkers hebben zowel een pedagogische als een sport achtergrond, waardoor er iedere dag veel aandacht is voor sport en bewegen.  Bij slecht weer of gewoon omdat het leuk is maken wij gebruik van de gymzaal van de Bohemen Kijkduinschool. Op deze manier  leren de kinderen kennis maken met verschillende sporten en zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt.

Tijdens de vakanties verzorgen wij een leuk en gevarieerd activiteiten programma. Zo zijn we in de voorjaarsvakantie met het Nederlands Waterpoloteam gaan trainen en zijn we naar het theater gegaan. In de meivakantie  is er voor de oudste  kids een surfclinic en hebben we een heuse water challenge !

Traint uw kind bij Quick, dan brengen de pedagogisch  medewerkers hem of haar onder  BSO tijd  naar de training . In overleg met de medewerkers brengen zij uw kind  ook naar de Dojo van Sportmindz.

Wilt u meer informatie of een keer een rondleiding, dan kan dat!

U kunt ons bereiken via onze afdeling IPK op telefoonnummer 070-3120010.

Ook kunt een afspraak maken op de locatie zelf: 06-52374574

(door Selma Pronk)

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon