Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Even voorstellen: Maroesjka van der Boog, nieuwe coördinator Haags Studiepunt

Gepubliceerd op 05 mei 2017 door Krijn Vrolijk

Mijn naam is Maroesjka van der Boog, vanaf mei 2017 werkzaam als coördinator van Haags Studiepunt op locatie Quick. Ik heb de opleiding HBO Sport en Bewegen afgerond, waarna ik onder andere als fitnessinstructrice en verzorgster bij een voetbalvereniging in Wassenaar heb gewerkt. Dit laatste doe ik nog steeds.

Huiswerkbegeleiding op Quick is er voor leerlingen van alle niveaus, alle jaarlagen en alle scholen en onderwijssystemen. Op Quick hebben wij een rustige omgeving met eigen faciliteiten die minder schools doet aanvoelen, daarnaast hebben wij ruimere openingstijden. Zo is het mogelijk om voor of na een training nog bijles te volgen! Wij ondersteunen leerlingen vakinhoudelijk, bij het creëren van overzicht en bij het maken van een goede planning. De begeleiding wordt afgestemd op de behoeften van de leerling.

Mocht jij, uw zoon of uw dochter wat extra hulp kunnen gebruiken met het schoolwerk, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dat kan via maroesjka.vanderboog@haagsstudiepunt.nl of bel mij op 06 3003 8996. Ik ga graag in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U bent ook welkom om onze ruimtes te bekijken en kennis te maken met de begeleiders. Op schooldagen kunt u binnenlopen in onze eigen lokalen, direct aan de voorzijde van het clubgebouw de trap af.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon