Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Groene Haan

Laatste nieuws - Groene Haan

Gepubliceerd op 08 juli 2018

Maandag 9 juli 2018
Kipsaté met frites en salade

De Groene Haan:  warme maaltijden op Quick

De Groen Haan is een initiatief van Quick en Gerrit Elings (een van de oprichters van de kokkies). Hij bereidt in de keuken van het Clubhuis de maaltijden, waarbij hij zoveel mogelijk gebruik maakt van gezonde en verse producten. 

De maaltijdenservice is niet alleen beschikbaar voor leden maar voor iedereen. Ook buurtbewoners, vrienden en familie zijn van harte welkom.

Maaltijdenservice
Van maandag t/m vrijdag kunt u terecht voor een verse maaltijd. Het menu biedt 2 keuzes. Vlees, vis, Hollandse pot of een exotisch gerecht elke week is er voldoende variatie naar ieders smaak. De gerechten worden elke week hier op de website vermeld. De Groene Haan is geopend van 17.00 - 20.00 uur.

De kosten voor een maaltijd zijn € 7,50. Je kunt de maaltijd nuttigen in het Clubhuis, maar ook afhalen bij de bar. De maaltijden worden dan verpakt in een warmhoudbak. Wil je regelmatig gebruik maken van de maaltijdservice? Dan is het gunstig om een strippenkaart aan te schaffen. Voor € 75,00 krijg je 11 maaltijden.

Elftallen en groepen
Natuurlijk is het ook dit seizoen weer mogelijk om met een elftal of een groep te komen eten. U kunt kiezen voor alleen een maaltijd, maar een 2- of 3-gangen menu behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u komen eten met een eftal/groep? Neem dan vooraf even contact op.

Catering aan huis
Naast de maaltijdenservice op de club heeft de Groene Haan ook regelmatig een buffet verzorgd buiten het Clubhuis. Bij u thuis of op het werk wordt een volledig naar uw wensen afgestemd buffet afgeleverd. U hoeft alleen nog zelf voor het servies en de drankjes te zorgen. Vanaf 20 personen.

Contactgegevens
degroenehaan@quick.nl
06-22246061