Gepubliceerd op 12 september 2015 door Krijn Vrolijk

Inleiding

Ongeslagen op Nieuw Hanenburg, ongeslagen op Craeyenhout, ongeslagen in het buitenland, het was andermaal een succesvol seizoen voor Roosters. Niet dat er veel werd gespeeld, dat dan weer wel. Evenwel: op heel veel plekken ongeslagen dus. Voeg daarbij een geslaagde tour naar Yorkshire en een mooi toernooi op Hermes DVS en je kostje is gekocht.

Batten

Een nieuwe coach, een nieuw geluid. Alex Pototsky blonk uit tegen HBS en stal de show in Engeland, waar ook Siardus Witteveen sloten met runs maakte. Dick Vierling en Ewald Vorderman domineerden de laatste (thuis)wedstrijd, tegen Rood en Wit.

Bowlen en fielden

Onvoorstelbaar voorspelbaar, zeldzaam zuinig, bekoorlijk betrouwbaar. Vraag Remco van der Veen voorafgaand aan elke wedstrijd die hij speelt wat zijn cijfers worden en je weet een over of zeven later dat het zo is. 2/20 natuurlijk. Meest opmerkelijke fielder van het seizoen: Dick Taat. Nog opmerkelijker: fieldt het best tijdens runnen; duikt, grabbelt, graait naar gras en laat tegenstanders in grote verwarring achter.