Roosters winnen van Rood en Wit

Gepubliceerd op 12 juni 2017 door Krijn Vrolijk

Roosters werden afgelopen vrijdag uit hun hol gedreven en speelde zowaar een uitwedstrijd op het nieuwe veld van Rood en Wit. Roosters hadden een wel heel bijzondere gastspeler in de persoon van Lou Borrani. Marineblauw staat hem ook goed. Roosters wonnen en zijn over heel 2017 nog ongeslagen. Hieronder een kanttekening bij de wedstrijd.

Quick gaat batten en verliest snel twee Schiferliwickets. Lou (42) en ‘Charles’ (57) zorgen voor herstel: 69 voor het derde wicket. Ab (22) en Dick (30*) dragen bij aan het totaal van 178. Best aardig, voor een Twenty20. In de aanval van Rood en Wit is Hogeveen succesvol met twee wickets. Wat de gastheren hierna ook proberen, ze komen niet in de buurt. 108 all out. Veel wickets voor ‘Charles’ (5/16/4). Van horen zeggen: geweldig veldwerk, goed keepen, mooie vangen. En een zeer geslaagde ‘na afloop’. Nog negen dagen en we gaan op tour.