Verloren seizoen ZoMi

Gepubliceerd op 08 augustus 2016 door Krijn Vrolijk

ZOMI verloor zondag van HCC. Hieronder verslag van Olaf van Ede.

Na een weer verloren wedstrijd, ditmaal HCC, kan worden geconcludeerd dat het seizoen voor Zomi slecht is. O punten na ? wedstrijden, met de verwachting dat er ook in de resterende potten geen punten worden gehaald. De oude garde is te oud en het leeftijd gat met de opvolging is groot. Hoewel de “zonen van” momenteel al beter presteren dan de vaders. Ik ben wel benieuwd hoe dat gaat aan tafel bij de familie vd Woning. “Zeg pa, hoeveel runs had je vandaag?”. “Eet nu maar je bordje leeg vlegel!”

Ook Kleine Ben jaagt op Big Ben. Met een prachtige Pokeball toch maar even een wicket pakken. Achter de palen stond een frisse keeper die wel weer op kon staan na een duik. Jammer voor deze jonge enthousiastelingen dat ze niet veel kunnen leren van het gestuntel van ZoMi. Zowel met Bat, bal en in het veld was het droevig. Hier en daar waren er spelers die er nog wat van maakte (Jasper, Jan hein en de jeugd) maar het was hoofdzakelijk droevig.  Dit team komt te kort op alle vlakken en dat ligt echt niet aan de tegenstanders. Ook daar mankeert van alles aan, maar weten dat beter te camoufleren of op in te spelen. Het Quick ZoMi stuntelt maar door maken week op week de zelfde fouten. Van een plan om de komende wedstrijden tegenstand te bieden is geen sprake. Training intensiteit wordt niet opgevoerd, transfers zijn niet te verwachten. Gelaten laten de spelers, technische staf en bestuur dit seizoen voorbijgaan.

Cijfers en feiten: geen idee

Bijzonderheden: met een POKEBALL kan je niet alleen Pokemons vangen maar ook batmans ( van Dam jr/ vd woning sr)