Gepubliceerd op 29 augustus 2017 door Krijn Vrolijk

Het duurde tot 13 augustus eer ZOMI een overwinning vierde, gelukkig lieten enthousiastelingen en liefhebbers van het eerste uur zich niet uit het veld slaan, figuurlijk dan in elk geval. 26 spelers speelden 9 wedstrijden en begroetten Madestein als hun nieuwe thuishaven.

Batten

Meeste runs voor Ben ten Dam (150, gemiddeld 37,5, halve century), Rogier Leerentveld (96, halve century, zijn 73 tegen VOC was ZOMI’s hoogste score van het jaar) en Coen Bogaartz (81).

Bowlen

Meeste wickets (10) voor Ben en Coen. Beste wicketgemiddelde, economy rate en cijfers (4/14/7 tegen VOC) voor Rogier, beste strike rate voor Ben.

Fielden, algemeen

Ben, Coen en Rogier uiteraard de beste allrounders, meeste vangen (5) voor Prabe Sekhri. Coen speelde de meeste wedstrijden, 8.

Nog niet genoemd, maar wel in ZOMI dit jaar: klik eens op http://www.quickhaag.cc/frameset.htm, als je dat echt wilt weten.