Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick III verliest van VCC II

Gepubliceerd op 20 juni 2016 door Krijn Vrolijk

Quick III speelde zondag op ons tweede cricketveld tegen VCC II. Het verloor. Andermaal. Evenzogoed waren er wel lichtpunten. De century van Ab van Lomwel. Het goede steunen van Prable Sekhri. En het umpen van Maartje Poederbach natuurlijk. Hieronder kort verslag.

Onder de bezielende leiding van Tim Versteegh (in verband met de afwezigheid van Coen Bogaartz) gingen we eerst batten na een gewonnen toss. De opening was van Tim en Arief, zij waren redelijk snel weg. Govert en Sawan Syed hadden als nummers 3 en 4 een paar mooie slagen, maar weinig echte runs. Ab bleef als nummer 5 met 102 not out of is het not oud. :-) Hij maakte die century mede dankzij een prachtige innings van Prable Sekhri, die als nummer 6 26 runs maakte en in ieder geval een aantal overs niet uitging. Nadat Prable uit was, ging het snel met het vallen van de wickets, Jordan, Jochem, Jeroen, Lasantha en een nieuwe ster als nummer 11. Quick III all out voor 208 na ongeveer 28 overs denk ik. Op het kunstgras van Quick is dit niet tot moeilijk te verdedigen, als je tegen redelijke cricketers moet spelen. Harold Vogelaar had rond de 30 runs, 2 andere spelers van VCC maakten halve centuries. Zodoende passeerde VCC het totaal voor 2 wickets in de 20ste over. Wickets van Govert en Sawan. Met dank aan de clubumpire Maartje Poederbach.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon