Quick III verliest van Concordia II

Gepubliceerd op 28 juni 2016 door Krijn Vrolijk

Omdat ons derde in de tweede klasse niets te zoeken heeft, heeft de cricketcommissie vrijwillige degradatie, nog tijdens het seizoen, aangevraagd. Quick III speelt vanaf afgelopen zondag in 3A en verloor op Nieuw Hanenburg met 238 runs van de reserves van Concordia. Een positief punt was er ook, namelijk een compliment van Concordia’s captain, D. Das: ‘Very good cricketing atmosphere and splendid lunch at Quick! Compliments and best of luck...’. Hieronder kort verslag.

Quick III wint de toss, kiest fielden en krijgt 317 runs om de oren (in 40 overs). Siardus Witteveen (4/62/8) en Floris van der Kruijk (1/48/6) nemen wickets, Arief Hoseinbaks (0/54/8) bowlt het zuinigst, Tobias van Emst, Tim Versteegh en Siardus pakken vangen. 53 extra’s is wat veel. Nu de lunch mag Quick lekker batten. Tim Versteegh (42) is de enige die weerstand biedt aan A. Ananth (6/23/5.3). 14 extra’s helpen het derde aan een totaal van 79. Dik verloren dus, maar als altijd vol goede moed op weg naar de volgende wedstrijd.