Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Fidessa

Gepubliceerd op 13 mei 2018 door Krijn Vrolijk

Quick verloor gisteren van VOC. Hieronder verslag van Jan Bruggeman.

De derde competitiewedstrijd speelden we uit tegen de professionals van VOC. Jeroen Brand had voetbalverplichtingen, een hongerige Govert Trappenburg nam zijn plaats in. Tosscaptain Thijs van Schelven won de opgooi en er was besloten dan te gaan batten. De zon straalde en de pitch leek betrouwbaar, met de nadruk op leek.

Openers Jay Bista en Lesley Stokkers startten vol zelfvertrouwen, maar toen Jay in de tweede over zijn wicket te goedkoop weggaf en Stefan Ekelmans op de volgende bal zijn midstump zag vallen, bleek het een makkelijke dag te worden voor de papieren titelkandidaat. Toen ook Sean Davey snel was vertrokken, brak er kennelijk iets. Niemand kon het tij meer keren, geen partnership hield stand. Alleen Doc Mol in de dubbele cijfers en Teun Landheer bleef not out. Binnen 28 overs was het gedaan, 63 all out, een zeer schamel totaal. De VOC-aanval kon wel mooie cijfers laten zien.

Na een snelle lunch liet het Australische openingspaar er geen gras over groeien, binnen 9 overs werd ons totaal gepasseerd en was het gedaan. Onze aanval maakte geen enkele indruk. Om 14.03 uur droop iedereen af. Een miserabele prestatie, die we snel moeten vergeten.

De umpires en bookkeepers waren foutloos, daar had het niet aan gelegen. We hebben een week de tijd om ons opnieuw te programmeren voor een dubbel Pinksterweekend, zaterdag eerst uit tegen jubilaris HCC, maandag thuis tegen landskampioen Excelsior’20.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon