Er staat dit jaar geen maat op de Dames

Gepubliceerd op 29 mei 2017 door Krijn Vrolijk

De Dames speelden dit seizoen tot nu toe vijf wedstrijden en wonnen die allemaal. Annemijn Thomson ging dit jaar vier keer batten, maakte 149 runs en ging niet één keer uit. Net als Helmien Rambaldo en Luisa Ekelmans maakt ze gemiddeld elke bal een run. Caroline Rambaldo heeft een economy rate van 2,12. Let wel: op Twenty20-niveau. Robine Rijke doet niet veel voor haar onder met 2,30. Helmien doet het zelfs nog een stukje beter met 1,80, maar heeft pas 5 overs gebowld. Zomaar wat cijfers die illustreren waarom de Dames nu al zeker zijn van groepswinst. Komende zaterdag is de finaledag op VRA. Quick speelt om 10 uur tegen VOC. Dat is de laatste poulewedstrijd. Om 17 uur is de finale tegen de winnaar van de wedstrijd VRA – CC Duitsland.