Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Verlate levering cricket kleding

Gepubliceerd op 12 mei 2018 door Marcel de Kler

Onze hoofdmacht van de heren en dames spelen al in de nieuwe crickettenues van nieuwe hoofdsponsor Canterbury. Zoals vorige week zaterdag bij de verkoop van de nieuwe tenues al bleek, is het e Canterbury fabriek in Engeland niet gelukt de juiste maten van de bestelde tenues voor de overige jeugd- en seniorenteams op tijd en voorafgaand aan het seizoen aan te kunnen leveren.

De cricket commissie vindt dit natuurlijk jammer en hierom is afgelopen week intensief overleg geweest met de vertegenwoordiger van Canterbury in Nederland. 

De nieuwe afspraak is dat de komende week voor zowel de jeugd als senioren de tenues geleverd zullen worden. Voor de jingste jeugd (U9) zal een aangepaste broek worden geleverd. Voor ouders die reeds een broek hebben besteld, is het mogelijk de reeds bestelde broek in te leveren. 

We streven ernaar dat aanstaande vrijdag, 18 mei, bij de eerste Cricket Summer Night de kleding alsnog gekocht kan worden. Daar sommige ouders wel al een nieuw tenue gekocht hebben (of het oude al ingeleverd hebben) is het mogelijk dat de jeugd dit weekend in verschillende tenues zal spelen. Dat is geen probleem, als we de punten maar pakken.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon