Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Kai van Hese en Jeroen Brand boegbeelden werving cricket

Gepubliceerd op 20 maart 2017 door Krijn Vrolijk

(door Guido Landheer)

'Ik speel voetbal en cricket; Word een Quicketer' is ook komend jaar de leuze van de wervingscampagne cricket.  Heb je ook interesse? Stel een vraag of geef je op bij jeugdcricket@quick.nl

Aanvoerder van voetbal Quick 1 Kai van Hese en captain van cricket Quick I Jeroen Brand zijn boegbeelden van de wervingscampagne 'Word een Quicketer'. Beide zijn bekende Quickers en actief als voetballer en cricketer en figureren op de posters en flyers.

Steeds meer jeugdvoetballers op Quick kiezen voor cricket. Niet gek, want op Quick wordt de sport op hoog niveau gespeeld en daarnaast is het sociale aspect van groot belang. Dat zie je terug in de vrijdagavonden in de zomer waar cricketspelletjes en wedstrijden voor de jeugd gecombineerd worden met BBQ en gezelligheid en ook de ouders het spelletje kunnen proberen.

De afgelopen jaren is het aantal leden van deze zomersport op Quick met 25% gestegen. Meer dan 50 tip&runners zijn het bewijs dat cricket op Quick leeft.

De komende tijd zullen de benjaminis/benjamins, de F-jes en de E-tjes clinics krijgen. En wie weet dat Jeroen Brand of Kai van Hese nog langs komt! Dit jaar zullen ook de meiden-voetbalteams een cricketclinic krijgen door vrouwelijke cricketers.

Daarnaast zullen op 5 basisscholen in de omgeving cricketclinics worden gegeven en op vrijdag 21 april vindt voor het derde jaar het scholenfestival inclusief scholenbattle plaats.

Ook op andere wijze zal er aandacht worden besteed aan cricket.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon