U14-2: Op naar de volgende wedstrijd

Gepubliceerd op 24 juni 2015 door Hyacinthe van Emst

We waren scherp, we verzamelde vroeg en waren zlfs zo vroeg dat het het van Herrumus zelf dicht was! Psychologische oorlogsvoering was begonnen.

Was begrijpelijk omdat zij maar met 9 man kwamen opdagen.

Maar goed, het is dan aan ons om dat te pareren.

Het leek allemaal ged te gaan. Len nam in zijn 2de over het eerste wicket en Casper deed dat ook. En toen Lars hetzelfde kunstje kopieerde leek alles goed te gaan.

Probleem was dat hun geheime wapen Stef in kwam en heel veel runs maakte. Zoveel dat hij er meer maakte dan mocht, 57.

Daarna namen Casper, Jensen en Feyo nog wickets, maar omdat wij een mindere dag hadden qua wides (meer dan 85) eindigde Herrumus op 178 runs. Dus jongens, WIJ gaven hun 87 runs en hun Stef had er 57, dus de rest maakte er maar 34!

Wij mochten batten en gingen achter hun totaal aan.

Helaas verloren we snel een wicket, maar Casper en Maarten hadden een goed partnership.We leken goed op weg, maar Casper ging run out en toen vielen er 2 snellen wickets. Kan gebeuren als je een anders spel moet spelen als je gewend bent, maar je wilt wel winnen dus je neemt risico’s.

Dat risico nemen pakte helaas slecht uit want de wickets vielen als rijpe appelen. Herrumus had zelfs een bijna hattrick (3 wickets in 4 ballen) en een echte hattrick!

Toen was het gedaan en lieten we de punten achter.

We gaan blijven vechten in de volgende wedstrijd en laten zien dat we niet voor niks hot waren. KOM MAAR OP!