Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Tip&Run 2016

Tip&Run is ongeveer voor de leeftijden van de Benjamins en Benjamini's (kinderen geboren 2009, 2010 en 2011); de jongere kinderen mogen meedoen met het peuter cricket.

De Tip&Run trainingen starten op vrijdag 13 mei en op zaterdag 14 mei.

De trainingstijden:

Vrijdag aan het eind van 17.00 tot 18.00 samen met U9 (onder voorbehoud).

Zaterdagochtend van 9.00 tot 10.15; de hoofdtrainer is dan Olaf van Ede

Bij Tip&Run doen we spelletjes om het batten, bowlen en fielden te leren. In juni/juli gaan we op zaterdagochtend een landencompetitie spelen, waar cricketlanden als Zuid-Afrika, Australië, Engeland, Nieuw Zeeland en natuurlijk Nederland strijden om de cup!

De trainingen op vrijdag zijn leuk voor iedereen die kan, maar als je de vrijdagen niet kunt is dat geen probleem en kun je nog steeds meedoen met Tip&Run. Op zaterdag is er tijdens de Tip&Run ook een programma voor de peuters onder leiding van Alex Rambaldo. Voor alle activiteiten van de Tip&Run en peuters geldt dat het voor jongens en meisjes is, dus neem vooral je broertjes en zusjes mee! Je hoeft niet lid te zijn van Quick.

We zullen de kinderen indelen in landen teams, waarvoor ze een tenuetje van het betreffende land krijgen. De huur voor het shirtje en broekje is 10 euro, kinderen die vanuit voorgaande jaren nog een eigen setje hebben, betalen dit vanzelfsprekend niet. Er zijn nog beperkt tenuetjes te koop van o.a. Nederland en het nieuwe land van vorig jaar, Zimbabwe.

Daarnaast verzorgen we vanuit het Tip&Run Team op de zaterdagen na de training/wedstrijd een ‘tea’ met -op cricketwijze-  gezamenlijk voor kinderen en ouders drinken en iets lekkers te eten zoals fruit, pannenkoekje of een broodje.

Voor de koffie, thee en snack iedere zaterdag vragen we per gezin een eenmalige bijdrage van 15 euro. Dit betekent dat het eerste Tip&Run kind per gezin 25 euro betaalt en volgende kinderen 10 euro. Peuter cricket is gratis.

Jullie kunnen de bijdrage cash betalen bij een van de leden van het Tip&Run team.

Het seizoen duurt 9 weken en wordt op zaterdag 2 juli afgesloten met een eindfeest, waarbij we van de prijsuitreiking een bijzonder feestje maken met bijv eerste elftal spelers erbij. Voor wie nog niet op vakantie is, gaan we kijken of we weer een cricketfestival kunnen organiseren met een andere Haagse cricketclub op zaterdag 9 juli; natuurlijk gevolgd door een gezellige lunch.

Meld je aan voor Tip&Run bij kiwi.arjan@tiscali.nl of via jeugdcricket@quick.nl

Het Tip&Run team:

Gerda Zijp, Arjan Kuijstermans, Olaf van Ede, Karin Brand, Fleur de Groot, Simone de Jong, Jean-Paul Hitipeuw en Matthew Dowling