Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Oliebollentoernooi georganiseerd door Quickkamp - 6 januari

Gepubliceerd op 19 december 2016 door Quickkamp

Na een mooie en leuke eerste seizoenshelft worden komend weekend de laatste competitie wedstrijden gespeeld voor de winterstop. De winterstop betekent uiteraard dat de kerstvakantie er weer aan komt. Om tijdens deze dagen toch niet helemaal stil te zitten organiseert het Quickkamp wederom het Oliebollentoernooi op Quick. Deze editie van het toernooi zal plaatsvinden op 6 januari 2017. Ga je niet op wintersport of ben je dan al terug, en heb je zin om in de kerstvakantie met al je vrienden een leuk, sportief maar vooral gezellig toernooi te spelen op Quick? Geef dit dan snel door aan je teamouder, zodat die het door kan geven aan de Quickkampleiding.

Aanmelden kan via een mail naar oliebollentoernooi2017@gmail.com. Wij hopen dat er net als vorig jaar van alle leeftijden weer veel deelnemers zullen zijn om er weer een fantastische dag van te maken!

Wat? Oliebollentoernooi

Wanneer? 6 januari

Wie? Benjamins t/m C

Kosten? €5,- (inclusief heerlijke oliebol)

Aanmelden? Mail naar oliebollentoernooi2017@gmail.com

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon