Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Haantjestoernooi

Gepubliceerd op 23 september 2016 door Quickkamp

Beste Speler/Ouder,

Vorig jaar een groot succes met ruim 100 deelnemers! Dus dit jaar weer! De traditionele strijd om het felbegeerde Zilveren Haantje!!

Ben jij erbij!?

Laat je teamouder voor 13 oktober weten of je WEL of NIET mee doet aan het Haantjestoernooi.

Wanneer: Donderdag 20 oktober 2016
Wat: Het Haantjestoernooi
Wie: alle spelers uit de C t/m A klasse (JO19 t/m JO15)
Hoelaat: van 10:00 - 16:30
Met aansluitend Haantje, Patat & Muziek!

Kosten: € 5,- (Dit dient betaald te worden bij het verzamelen op 20 oktober)

Waarom:
Iedereen komt samen op het Haantjestoernooi. Selectie en niet-selectie teams van C7 t/m A1. Traditioneel op het programma op de donderdag in de Herfstvakantie. Waar de strijd om de felbegeerde Zilveren Haantjes altijd weer fanatieke vormen aanneemt. Het toernooi voor en door Quickers waar de linksbuiten van A1 zich steeds weer vastloopt op de rechtsback van B5. Het toernooi waar de finale de laatste 10 jaar 7 keer in strafschoppen beslist werd. Het toernooi waar de "vedettes" uit de selectie soepel combineren met de "recreanten" en de "nog niet ontdekte talenten" uit de vriendenteams. Waar na afloop geen verliezers meer bestaan.  Het toernooi waar Quick trots op is!

Dus, heb jij altijd al de aanvoerder van B1 willen poorten of de keeper van A1 willen stiften? Dit is je kans, selecteer jezelf dan nu voor het Haantjestoernooi via de teamouder!

Tot op het Haantjestoernooi!

De Quickkampleiding

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon