Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Nieuwsbrief Quick Finale Weekend

Gepubliceerd op 04 september 2013 door Martijn de Graaf

Beste Quickers,

Het belooft een heel mooi weekend te worden op Nieuw Hanenburg. Na de spectaculaire overwinning op VRA afgelopen weekend, kan ons eerste elftal a.s. zaterdag op Quick landskampioen worden. Afgelopen weekend heeft de U12 al het goede voorbeeld gegeven. Maar er gebeurt nog meer! Ook A1 speelt zaterdag thuis en aan het eind van de middag zal voor de derde maal Quick Culinair van start gaan met heerlijk eten en live muziek. Zondag speelt voor de eerste maal dit seizoen ons eerste voetbal elftal thuis en bij verlies op zaterdag van de cricketers zal zondag de beslissing moeten vallen. Het wordt een weekend om niet te missen.

Dresscode zaterdag: blue

Laten we eens kijken of dit gaat lukken: aanstaande zaterdag kan Quick I landskampioen worden, als t wint van VRA. Bij verlies is er op zondag een herkansing. De wedstrijd begint om 12 (!) uur. Natuurlijk verwachten we dat alle leden komen kijken. En als je dan toch komt, trek dan ajb iets blauws aan, vinden de ‘boys in blue’ leuk en is een manier om je steun aan onze keurelf te betuigen.

 

U12 kampioen van Nederland

Vanmiddag, zondag 1 september, werd de finale gespeeld om het cricketkampioenschap van Nederland voor de U12. Quick en Rood en Wit streden om de titel en na een spannende wedstrijd kwam Quick als kampioen uit de strijd!

Mannen gefeliciteerd!

 

Quick – VRA, wat gebeurt er bij regen of een tie?

Afgelopen weekend beide vragen gehoord, hieronder korte uitleg.

Regen
Wedstrijd kan nog worden overgespeeld in het weekend van 14 en 15 september, daarna niet meer, mocht t blijven regenen, is Quick kampioen.

Tie
Als er zaterdag een tie wordt gespeeld, moet er zondag een derde wedstrijd plaatsvinden voor de definitieve beslissing. Als VRA dan wint (en dus de eindstand van 3 wedstrijden gelijk is) beslist de NRR, behaald tijdens de best-of-three-wedstrijden.

 

Zaterdag ook nog Close of Play

Al het goede komt in drieën… Aanstaande zaterdag is er ook nog Close of Play (cricket). Het schema is als volgt: prijsuitreiking junioren tijdens de inningsbreak, prijsuitreiking senioren na afloop van de wedstrijd Quick – VRA. Je komt toch al, in t blauw, maar dan weet je t maar.

 

Aangeboden bal 12th man 2e finalewedstrijd

De bal voor de wellicht beslissende wedstrijd om het landskampioenschap op zaterdag 7 september tussen Quick en VRA wordt aangeboden door Hans Vierling.

 

1e competitie Quick A1 14.30 uur

Zaterdag spelen de jongens van Quick A1 hun eerste competitie wedstrijd tegen Alexandria '66.

Als de jongens zo sterk beginnen als in de beker kan het een leuk seizoen worden.