Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Nieuwsbrief Quick Extra

Gepubliceerd op 04 september 2013 door Martijn de Graaf

Beste Quickers,

Met ons nieuwe clubgebouw zijn we ook de route gestart naar een club waar je kan opgroeien van kleuter via oudere jongere tot vitale oudere met sport, opleiding en recreatie. Of het nu je opleiding tot topsporter, trainer of leider (m/v) van een team is, of als je gewoon recreatief wil sporten en samenzijn met je vrienden en vriendinnen: Nieuw Hanenburg wordt jouw tweede huis; voor jong en oud, jongen en meisje, valide en minder valide.

De hiermee gepaard gaande verbreding van ons sportaanbod en de multi-functionele inzet van onze accommodatie sluit aan op ontwikkelingen om ons heen en onze wens om een top accommodatie te realiseren voor de club.

Concreet wordt er dit seizoen gestart met meidenvoetbal en 7x7 35+ voetbal. Verder zal er een vervolg worden gegeven aan Sport op Maat na een succesvolle zomer. John Hage is de projectleider voor deze projecten en met de hulp van een aantal enthousiaste Quickers hopen wij op een flitsende start.

Binnenkort zal er ook meer nieuws komen over onze samenwerking met SportMindz en Vrederust Fysiotherapie Praktijk.

7x7 voetbal binnenkort op Quick

Lekker een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten en na afloop gezellig napraten in het clubgebouw? Dat kan nu met het 35+ voetbal. Via deze laagdrempelige 7 tegen 7-voetbalvorm.

Lees verder

 

Haantjes zoeken Hennetjes

Meisjesvoetbal op Quick

Quick start in het seizoen 2013/2014 met een pilot meisjesvoetbal. Het gaat in eerste instantie om twee trainingsgroepen: benjamins/benjamini’s (geboren tussen 2007 en 2008) en een F trainingsgroep (geboren tussen 2005 en 2006)

Lees verder

 

55+ Sport op Maat

Heeft u behoefte om meer te sporten in een vertrouwde en gezellige omgeving? Geef u dan op voor sport op maat!

WEGENS SUCCES VERLENGD!

Wij gaan nogmaals 12 weken lang onze activiteiten aanbieden!

Lees verder