Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Nieuwsbrief H.V. & C.V. Quick - 11 december 2013

Gepubliceerd op 09 december 2013 door Martijn de Graaf

De Sint is weer het land uit en we gaan op naar de winterstop, maar ondertussen gebeuren er wel heel veel mooie dingen op Quick. Ons eerste blijft winnen en staat nu op doelsaldo bovenaan en A1 staat op een verdienstelijke tweede plek. Er kan ook gestemd worden op ons eerste Cricket elftal voor het Haagse sportteam van het jaar, niet vergeten dus. 

Quick trekt na bewogen slotfase aan het langste eind

Quick trad vandaag op als gastheer voor Hollandia uit Hoorn, dat vorig seizoen degradeerde uit de Topklassen en het dit jaar goed doet met een jonge ploeg en vooraf virtueel op 1 punt van Quick stonden. De regenbuien hadden inmiddels plaatsgemaakt voor een hard werkend zonnetje, dat af en toe een gaatje in het wolkendek vond. Al met al bracht dit tesamen toch redelijk wat toeschouwers naar Nieuw Hanenburg voor deze topper. Dit moest bij Quick zonder de geschorste Ngoma Mbambi en werkende Robin Janmaat en Rutger Verbunt, hetgeen een puzzeltje opleverde voor Danen en Koegler om de defensie van Quick te formeren.
Lees verder

Onze cricketers genomineerd voor 'Haagse sportploeg van het jaar'!

Stem nu op onze Cricketers!
Lees verder

 

Joost Bakker Haantjes Toernooi zondag 29 december

Zet het alvast in je agenda! Het Joost Bakker Haantjes Toernooi vindt plaats op zondag

29 december incl. ontbijt en Haantjes eten. Alle senioren inclusief spelers van Quick 1,2 en 3 mogen meedoen, ook tweedejaars A spelers zijn van harte welkom.
Aanmelden kan bij Remco Ris: 
remcoris@palmarium.org
Lees verder

Wouter v.d. Kolk wordt assistent trainer bij Quick 1

Quick heeft per volgend seizoen Wouter v.d. Kolk aangesteld als assistent trainer bij Quick 1. Samen met Frans Danen, die eerder verlengde, zullen zij de technische verantwoordelijkheid krijgen over het keurkorps van de Haantjes.
Momenteel is Wouter nog aanvoerder bij Quick 2, maar hij heeft tijdens zijn studie en voetbal carrière al de nodige ervaring opgedaan als jeugdtrainer en als speler in de top van het amateurvoetbal.
Lees verder

Vrijdag 13 december wijnproeverij & veiling

Op vrijdag 13 december organiseren de spelers en begeleiders van Quick 1 & 2 een wijnproeverij en veiling in het clubhuis, waarbij de veiling opbrengst
geheel zal worden gebruikt om de randzaken rond de Quick selectie nog verder te verbeteren.
De wijnproeverij is beschikbaar gesteld door Van Alsem, en aansluitend volgt er een veiling waar mooie items (voetbalshirts, clinics etc.) zullen worden geveild,
Lees verder

Cito-training groep 8 op Quick

Nog even en dan is het zover: de Cito-eindtoets begint. Voor leerlingen én ouders een spannend moment. En dus de moeite waard om je goed voor te bereiden. Dat kan nu in de vertrouwde omgeving van het Quick. 
In januari wordt door Haags Studiepunt i.s.m. met Buro Leerlingehulp een Cito-training voor groep 8 gegeven. Deze training is speciaal voor Quick-leden, er geldt een Quick-korting.
Lees verder