Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Nieuwsbrief H.V. & C.V. Quick - 1 oktober 2013

Gepubliceerd op 30 september 2013 door Martijn de Graaf

Het prachtige nazomer weer zorgde in Amsterdam wederom voor een overwinning van Quick 1. Wat een luxe, ongeslagen bovenaan. Maar de afgelopen weken gebeurde er nog meer. Het meisjesvoetbalteam heeft vorige week voor het eerst gespeeld. Dit is toch wel een historisch moment. De komende weken staat er nog meer op het programma. Op 12 oktober wordt bij de tribune de accomodaties van Fit Hanenburg en Sportmindz geopend door Wethouder Karsten Klein. Binnenkort meer nieuws hierover.

Hecht Quick collectief zet De Dijk opzij

Als koploper gingen de Haantjes naar Amsterdam om de strijd met de uitgesproken titelkandidaat De Dijk aan te gaan. Een mooie zondagmiddag bood het decor van deze topper in de Hoofdklasse, al wisten niet al teveel mensen de weg naar het sportpark te vinden. Toch jammer, want de thuisblijvers misten een boeiende wedstrijd tussen 2 technisch verzorgd voetballende ploegen.

Zie ook de video via de site hetamsterdamschevoetbal.nl

Lees verder

Quick A1 laat de kansen liggen.....

Op een mooie herfstdag in september was het aan Quick A1 gelegen om af te reizen naar Rotterdam om op het Sportpark Faas Wilkes aan te treden tegen Xerxes DZB

Een club die in 1904 werd opgericht door scholieren en jaren later uitgroeide tot een waardig amateur club.

Xerxes DZB is een club met een rijk verleden spelers als Faas wilkers, Coen Moulijn,Willem van Hanegem hebben in het verleden hier gevoetbald maar ook hebben ze taloze trainers zoals Leo Beenhakker, Hans Dorjee, en Sander Popovics gehad.

Lees verder

Het eerste meisjesteam van Quick!

Afgelopen periode is Quick druk bezig geweest met het opstarten en promoten van het meisjesvoetbal. Het eerste team is een feit, acht enthousiaste meiden trainen en voetballen in de benjamin leeftijdsklasse. De meiden trainen op woensdag van 16.00-17.00 uur onder begeleiding van Tia, Ruby en Isabel, op zaterdag spelen zij onderlinge wedstrijden in de benjamin competitie.

Lijkt het jou ook leuk om op Quick te voetballen in een meisjesteam, neem dan contact op met John Hage, 06 - 245 00 374 of per e-mail: meisjevoetbal@quick.nl

Lees verder

De Bosjes van Pex (be)leven!

Op zaterdag 19 oktober bruist het in de Bosjes van Pex van de activiteiten!
(Sport)verenigingen, horecagelegenheden en andere organisaties in en om ‘De Bosjes’ organiseren die dag superleuke activiteiten voor jong en oud.
Buurtbewoners kunnen die dag (nader) kennismaken met wat er in dit prachtige groene stukje Den Haag allemaal te doen is.

Lees verder

Save the date Cock of the Walk 2013

Quick golfwedstrijd vrijdag 18 oktober GC Rijswijk

tee-off 12:30
borrel & eten op Quick
verdere details volgen later
 
noteer in de agenda's! en reageer svp naar: rob.fels@casema.nl

Lees verder

Foto verslagen cricket landskampioenschap

Het behaalde landskampioenschap is alweer een paar weken achter de rug, dus hoog tijd om nog eens na te genieten van de foto series. Deze zijn in 2 foto albums ondergebracht op de foto website, foto.quick.nl, of via de directe link naar de foto's van Ronald Vink (inclusief Quick Culinair) of Marcel de Kler

Lees verder

Fietsen in de stalling

Een van de acties van het bestuur is het “fiets vrij” krijgen van het terrein rondom de velden.

Quick heeft 2 prachtige fietsenstallingen, zogenaamde “Quickcyclette’s”. Bij de ingang van veld 4 en bij de hoofdingang zijn deze te vinden.  Dus gebruik deze fietsenstallingen te allen tijde.
Ook als je op veld 4 traint is het de bedoeling dat je je fiets in de fietsenstalling plaatst. Hiermee voorkomen we dat voetgangers die in de bosjes van Pex wandelen hun nek breken over de fietsen, en is de toegang van het veld ook goed bereikbaar!
 
Vanaf 1 oktober worden verkeerd geplaatste fietsen verwijderd en aan de ketting gelegd. Tegen betaling van 2,50 kan de fiets weer worden meegenomen.
 
Het Bestuur

Lees verder