Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick onderscheidt en huldigt leden op 25-jarigen diner

Gepubliceerd op 28 november 2017 door Marcel de Kler

Afgelopen vrijdag vond het 25-jarigen diner weer plaats op Quick en met liefst 116 aanwezigen, allen minimaal 25 jaar lid, was het dit jaar ook weer een groot succes te noemen. Naast de huldigingen werd deze avond ook aangekondigd dat het bestuur voornemens is om Erik de Jonge te benoemen tot Lid van Verdienste. Tevens werden Ronald Orré en Robert Erkelens onderscheiden met een Zilveren Haan voor hun vele verdiensten.

Verder was het bijzonder om te blijven zien hoe trouw de leden blijven, want er werden liefst 5 aanwezigen onderscheiden voor hun 70-jarig lidmaatschap, namelijk Jan Verkaart, Han Poot, Rob Nieuwenhuijsen, Paul Bijlstra en Harco Alkema. Voor hun 60 jarig lidmaatschap werden Stef Berns en Ed van Peppen in het zonnetje gezet, waarbij ook hier de getoonde oude foto's voor veel opschudding wisten te zorgen.

De aanwezige groep van liefst 9 leden die hun 50-jarig lidmaatschap vierden stond in schril contrast met slechts de enkele aanwezige die zijn 40-jarig lidmaatschap meevierde. De benjamins van de avond, met "slechts" 25 jaar lidmaatschap hadden de avond al afgetrapt en werden alle 9 tegelijk welkom geheten. 

Alles werd vergezeld met een heerlijk 3 gangen diner, bereidt door chef-kok Mark Ligtvoet tesamen met de Kokkies.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon