Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Informatie Autorally

Gepubliceerd op 17 mei 2017 door Quickkamp

Beste mensen,

Zaterdag is het zo ver, de QuKa Autorally 2017. Super leuk dat jullie allemaal mee doen! Er zijn veel aanmeldingen binnen gekomen dus wat dat betreft belooft het een gezellige dag te worden.

De Quickkampleiding heeft er alles aan gedaan om de rally zo goed mogelijk voor te bereiden en een zo mooi mogelijke route te maken. Hieronder vinden jullie enkele details voor aanstaande zaterdag.

Verzamelen:
10:30 uur, parkeerterrein de Roggewoning, hockeyclub Groen-Geel (adres: Buurtweg 122, 2244 AJ Wassenaar)

Lunch:
Uiteraard zal er onderweg ruimte zijn om te lunchen. Jullie zullen langs een heuse lunchpost komen waar lekker à la Quickkamp de broodjes gesmeerd zullen worden.

BBQ:
We zullen de dag afsluiten met een lekkere barbecue gesponsord door Vlees Groothandel Ronald Grieving. Rond 17:30 zullen de eerste burgers en stokjes saté geserveerd worden op Quick (de precieze tijd is afhankelijk van het tijdstip van het arriveren van de laatste auto's).

Kosten:
Zoals jullie weten bedragen de kosten voor de hele dag €20,- per persoon. Bij een volle auto krijgt de auto €10,- korting (een volle auto van vier personen betaalt dus €70,-).
De €20,- p.p. dient zaterdag bij het aanmelden cash en gepast betaald te worden.

Ik hoop dat alles duidelijk is en alle vragen beantwoord zijn. Mochten er toch nog vragen zijn, schroom dan niet om deze via de mail of eventueel persoonlijk nog te stellen!

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie uiteraard ook!

Met vriendelijke groet,
 

Het Quickkamp

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon