Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Binnenkort nieuwe website

Gepubliceerd op 02 juli 2018 door Marcel de Kler

Na heel wat jaren trouwe dienst, zal Quick binnenkort overgaan op een nieuwe website. In de nieuwe site is tevens de ledenadminstratie geïntegreerd, waardoor leden makkelijk hun eigen gegevens kunnen aanpassen, maar ook andere leden kunnen zoeken. Een veel aangevraagde optie. Ook zullen de contributie nota's binnenkort op de deurmat vallen en deze nota is ook te zien op de persoonlijke pagina op de nieuwe site. 

Tevens zal er een persoonlijke agenda te zien zijn op de site en kunnen bardiensten een stuk makkelijker gepland worden. Ook is er een koppeling met de KNVB, waardoor het wedstrijdschema, de uitslagen en standen compleet automatisch in de site gelezen kunnen worden.

Alles bij elkaar dus een verse start! Zoals het er nu uitziet, zal het 6 augustus zo ver zijn.

Tenslotte rest ook erg veel dank te zeggen aan Marc Bakker van MMM Interactieve Communicatie, die deze site niet alleen heeft gemaakt, maar ook al jarenlang het technisch beheer heeft verzorgd als sponsor. 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon